آبهایی که ازآلت مرد خارج می شود و حکم آنها:
هر آبی که از انسان خارج می شود منی نیست و باعث جنابت نمی شود. آبهایی که از آلت مرد خارج می شود پنج قسم است:
1-بول(ادرار): نجس است و طهارت لازم دارد.
2-منى: آبى است که در اوج شهوت (ارگاسم) خارج می شود و به دنبال آن بدن سست می شود و انسان لذّت می برد، منی نجس است و طهارت لازم دارد و با خروج منی غسل جنابت نیز به انسان واجب می شود.
3-مذى: آبى است که نوعاً هنگام تحریک مختصر جنسى و گاهی بعد از شوخی با همسر یا تحریک شهوت از هر طریقی بدون ارگاسم خارج می شود، پاک است و غسل ندارد، وضو و غسل را نیز باطل نمی کند ، ولی اگر یقین داشته باشید که با بول برخورد داشته, نجس است است و لازم است محل خروج تطهیر شود.
4-ودى: آب سفید رنگی است که گاهی بعد از بول خارج می شود و شباهت به منی دارد، ودی هم موجب غسل نمی شود، ولی اگر یقین داشته باشید که با بول برخورد داشته، نجس است و لازم است محل خروج تطهیر شود.
5-وذى: آبى است که بعد از خروج منى خارج می شود و به خودی خود پاک است و موجب غسل نمی شود، اگرچه شخص قبل از آن به واسطه خروج منی جنب شده و به غسل نیاز دارد.
بنابراین هر آبی که از بدن خارج می شود حکم منی را ندارد و موجب غسل نمی شود.
بقیه در ادامه ی مطلب
نشانه های جنب شدن و خروج منی در مردان
فتوای آیت الله نوری همدانی:
مرد به دو صورت جنب می شود: اوّل بیرون آمدن منی چه در خواب باشد یا در بیداری باشد.
دوّم: داخل کردن آلت تناسلی خود به جلو یا عقب زن، که اگر به اندازه ختنه گاه یا بیشتر داخل شود، گر چه منی خارج نشود .
همه مراجع (به جز آیات عظام بهجت، صافى و مکارم): خروج منى در مرد داراى سه نشانه است: 1. همراه با شهوت باشد. 2. با جستن بیرون آید. 3. بدن سست شود. اگر هیچ یک از نشانه هاى سه گانه و یا یکى از آنها را نداشت، حکم به منى نمی شود؛ مگر آن که از راه دیگرى یقین کند که منى است.(توضیح المسائل مراجع، م 346-آیت الله وحید، توضیح المسائل، م 352-آیت الله نورى، توضیح المسائل، م 347-آیت الله خامنه اى، اجوبة الاستفتائات، س 180)
آیات عظام بهجت و مکارم: خروج منى در مرد داراى دو نشانه است: 1. همراه با شهوت باشد. 2. با جستن بیرون آید. اگر هیچ یک از دو نشانه یا یکى از آن دو را نداشت، حکم به منى نمی شود؛ مگر آن که از راه دیگرى یقین کند که منى است.(آیت الله بهجت، توضیح المسائل مراجع، م 346 و آیت الله مکارم، تعلیقات على العروة، غسل الجنابة)
آیت الله صافى: اگر با شهوت و جستن بیرون آید و یا با جستن بیرون آید و بدن سست شود، آن رطوبت حکم منى را دارد و اگر هیچ یک از این دو نشانه را نداشت، حکم به منى نمی شود؛ مگر آنکه از راه دیگرى اطمینان پیدا کند که منى است.(توضیح المسائل، م 1352)
بنابراین اگر مایع مذکور علائم منی را ندارد و شما هم بعد از ادرار استبراء از بول می کنید ،محکوم به طهارت است و غسل لازم ندارد.
منبع: porseman.org
منی در زن
۸۹/۱۲/۰۶
۰
۰
tahere tafreshi
سلام و خسته نباشید، سوال بنده این است که ، بنده وقتی اوقات با دیدن عکس و فیلم های تحریک کننده احساس میکنم مایعی از من خارج میشود ، امّا نه بدنم سست میشود و نه به جستن است و ... .
و بعدا که می خواهم بروم دفع ادرار کنم ، بعد از ادرار یک مایع تقریباً کدر و چسبناکی ، همراه با اندکی سوزش مجرا خارج میشود در حد ۲ یا ۳ قطره . من بعد از لمس این مایع و تکان دادن آن بین انگشتان احساس میکنم که یه طوری هست (نمی دانم چطور توصیف کنم).
سوال بنده: آیا این ماده حکم منی را دارد یا خیر ؟
و می توان با انجام طهارت نمازهایم را به جا آورم ؟
و یا باید غسل کنم؟
ممنون میشوم اگر جواب سوالم را بدهید.